7. lokakuuta 2006

The Style Council / Our Favourite Shop (1985)

Me ollaan niin viileet!
Mick Talbot ja Paul Weller.

Useimmitenhan C-kasetin kansi oli yksinkertaisesti vain pienennetty kuva LP-kannesta. Se tarkoitti tietenkin sitä, että kutistetusta kannesta ei erottanut juuri mitään yksityiskohtia.

Tyylitietoinen Style Council (>>Wikipedia) (kuinkas muutenkaan) käytti Our Favourite Shopin kasetin kannessa hyvin selkeätä mustavalkoista valokuvaa kun taas LP:n kannessa oli hauskoja detaljeja täynnään oleva "suosikkikauppamme."

Our Favourite Shop taisi myös olla Style Councilin paras levy. "Walls Come Tumbling Down!" En voi ymmärtää, että siitä on jo kaksikymmentä vuotta...

Yhdysvalloissa levy julkaistiin nimellä Internationalists, taas eri kannella (eBaystä löytyi kuva), joka on selvästi otettu saman session aikana kuin kasetinkin kansi.

  • PS. Ylen uutisissa kerrotaan, että Vinyyli on löytänyt uuden sukupolven. "Vinyyliset äänilevyt eivät suostu katoamaan, vaikka esimerkiksi c-kasetit ja kelanauhurit on kuopattu."
  • Alkoholin ja Naisten yhdistetty voima: "Tilanne on siinä mielessä loistava että aikakaudella milloin tyylisuuntana on CD, DVD ja i-podi on ihmisiä ja tilanteita milloin c-kasetti on ainoa toimiva formaatti. Tänään on Iron Maiden päivä. "
  • Kasetti WALKMAN on yhä myynnissä, WM-FX197.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Hae tästä blogista: