2. lokakuuta 2006

Kartanonherra ja kaunis Kirstin (1500-luku)

Kaari Utrio (>>Wikipedia) on julkaissut Kaarin kirjastossa vanhoja romaanejaan uusissa, tummasävyisissä ja taiteellisissa kuosissa.

PopuLAARIssa suositaan, totta kai, kuitenkin näitä 1960- ja 1970-luvun väriloistokkaita ja historian romanttisen tenhon täydellä volyymillä tavoittavia kansikuvia, joissa kuvattavan aikakauden aito miljöö pääsee paremmin oikeuksiinsa.

Keskiaikainen_nainen
1500-luvun muodin mukainen nainen?

Sunneva_keisarin_kaupungissa
Päällys: Jouko Pohjola
Sunneva keisarin kaupungissa
Ylpeä ja itsepäinen Sunneva-neito pakenee Arran herttuan rakkautta, jota hän pelkää sekä pitää orjuuttavana. Ristiretkiarmeijan mukana hän joutuu Konstantinopolin itämaisen loiston keskelle, seikkailuihin joissa hänellä on vain kauneutensa ja voimakas tahtonsa aseena kokonaisen aikakauden vaaroja ja hillittömiä intohimoja vastaan...


Kartanonherra_ja_kaunis_Kirstin
Päällys: Otso Melkka
Kartanonherra ja kaunis Kirstin
Neljä vuotta sai helppoihin valloituksiin tottunut Klaus Kristerinpoika Horn tavoitella punakutrisen Kirstin-neidon rakkautta, ennen kuin sai kesyttömän kaunottaren omakseen. Heidän intohimoisen lemmentarinansa taustana ovat sodat, seikkailut ja kuninkaallisten kartanoiden loistelias elämä - koko Ruotsi-Suomen jännittävä 1500-luku.
  • PS. Jos hortoilette 'netissä vailla päämäärää hajamielisesti klikkaillen, käykää vaikka täällä: Toista maata: mainontaa. Motto: "Tästä ei ole leikki kaukana". Ei huono.

3 kommenttia:

  1. Heh, tulee mieleen noista kansikuvista 60-luvun länkkärit, joissa irtoripset viuhuvat nopeammin kuin kuudesti laukeava. Jotenkin niitä ei voi enää katsoa hymyilemättä, vaikka leffa muuten voisi ollakin hyvä.

    VastaaPoista
  2. Niissä taisi aika usein esiintyä Raquel Welch, jonka silmäripset ovat jääneet ainakin minun mieleeni...

    VastaaPoista
  3. Mitä? Oliko Raakkelilla irtoripset? Luulin sen riisuneen nekin.

    VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: