1. lokakuuta 2006

Sataa, sataa ropisee...


Cowboyt suuressa hädässä!

- Bruce, tule apuun, käärme
housuissani villiintyi!
- Tullaan, tullaan!
Yllätyslukemisto 12/1943

Sataa ja on sunnuntai.


Syksykuva, tallentanut lurker.

Tytär (nyt peruskoulun kolmannella) sai digikameran joululahjaksi. Tässä perheemme harrastelijavalokuvaajan tutkielma syksyisestä pihastamme. Hajuherneen rönsyt ovat nousseet röyhkeästi pöydälle ja nostavat siinä kukkiaan ylös.

Ja sitten vielä hassuja rokkivideoita YouTubesta pyhäpäivän ratoksi:

Ok Go on Treadmills
White & Nerdy

2 kommenttia:

 1. Tuo Treadmills video on kyllä tosi taitavasti toteutettu sinänsä yksinkertaisella tekniikalla. Kuinkahan monta kertaa kohtaus on täytynyt kuvata uudestaan? Tuskin ihan ensimmäisellä kerralla on onnistunut.
  Jaaha, ja se Weird Al se vaan jaksaa noita parodioitaan tehdä. Taisipa aloittaa niiden teon jo aikaisin 80-luvulla. Aivan hauskahan oli M. Jackson parodia Eat It (eli Beat It).

  Kiva kuva syksystä...

  VastaaPoista
 2. Treadmillsin video osoittaa sen, että hyvällä idealla saa halvalla aivan hiivatin hyvää jälkeä aikaiseksi. Ja biisikin oli hyvä.

  Weird Al on ilmeisesti tekemässä comebackin.

  Nämä YouTube-pätkät sopisivat hyvin kännyköihin. Nythän kovasti puhutaan television tulosta "mobiililaitteisiin", mutta olen ihan varma etteivät ihmiset tulevaisuudessa katselekaan (maksullisia) A-studiota tai laajakangaselokuvia kämmenlaitteistaan - he katselevat Internetin ilmaisia YouTube-videoita! Langaton internet tulee aivan varmasti ainakin isoimpii kaupunkeihin, ennustan ma.

  Siinä meni sekin ansaintalogiikka palveluntarjoajilta.

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: