20. lokakuuta 2006

Letraset siirtokuvat (1970)

LETRASET-siirtokuvat olivat aikansa interaktiivista viihdettä lapsille. Alussa taustakuvat olivat todella isoja, jopa puoli metriä leveitä, kuten alla mainostekstissä kerrotaan. Sitten ne pienenivät lopulta postikortin kokoisiksi... Mainos on vuodelta 1970 Koululainen-lehdestä.tytöt ja pojat
sommitelkaa itse
kaikkien aikojen

jännittävin seikkailu
letraset siirtokuvilla

Nyt saat kaupasta huippukivoja LETRASET SIIRTOKUVIA. Niistä voit sommitella kauniille monivärisille taustakuville jännittäviä kuvaseikkailuja oman mielesi mukaan. Kuva-aiheissa on valinnan varaa: tiikerinmetsästys, sirkus, Afrikan eläimiä, avaruusseikkailu uhkaava meteori, ilmataistelu, viikingit sotaretkellä, ritariturnajaiset, ritarilinnan elämää 1500-luvulla, merirosvoseikkailu, merenalainen kaupunki, talviurheilu ja raivauskoneita.
Kussakin sarjassa on kymmeniä kuvia ja noin ½ metria leveä monivärinen taustakuva.

Kuvasarjan ohjehinta 1:50. Paperi-, kirja- ja lelukaupoista.

3 kommenttia:

  1. Kappas, minä en olisi arvannut, että yhdyssanavirheet oli keksitty jo 70-luvulla!

    VastaaPoista
  2. Ooh. Letraset oli ässä. Sit ne katos ennen kuin kasvoin aikuiseksi, joten en voinut kasvaa niistä aikuiseksi. Voi kun jostain sais. Letraset takaisin!

    VastaaPoista
  3. Letraset-nimellä taidetaan yhä myydä niitä siirtokirjaimia. Mutta nuo siirtokuvaspektaakkelit ovat kyllä "historiaa".

    VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: