23. marraskuuta 2006

Paholaisen talo (1973)

Olemme pelottavampia kuin kummitukset joita tutkimme...

Olen jostain syystä aina pitänyt englantilaisista kauhuelokuvista, joissa on ihan oma hillitty charminsa - kuten elokuvassa Paholaisen talo. Eikä ole ollenkaan pahitteeksi, jos mukana on loistava luonnenäyttelijä Roddy McDowall (yliluonnollisten ilmiöiden tutkija, kuvassa vasemmalla). Elokuva esitetään tänään torstaina MTV3:lla kello 23:35. PopuLAARI suosittelee.

  • PS. Netissä on muitakin vaihtoehtoja kuin JuuTuub, kuten Blinkx; varsinkin etusivun mosaiikkikuva on siististi toteutettu.
  • PPS. Googlen kirjahaku toimii koko ajan paremmin ja kirjoistakin on saatu todella pitkät pätkät esittelyyn, kuten vaikkapa opuksesta Creatures of Darkness: Raymond Chandler, Detective Fiction, and Film Noir. Lukukäyttöliittymä on ihan kelvollinen ja tätä voi pitää vaikkapa kirjakaupassa selailun, "I'm just browsing, thank you", korvikkeena. Mikäli haluaa hakea vain niitä kirjoja, jotka voi lukea kokonaisuudessaan Googlesta, käytä haun yhteydessä valintaa full view books.
  • PPPS. Lego Mindstorms NXT on nyt sitten tilattu Amazonista isäl..., siis pojalle, jouluksi, pitäisi ehtiä hyvissä ajoin joulupukin konttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Hae tästä blogista: