13. toukokuuta 2007

Euroviisut (2007)

Hienosti Hanna veti biisinsä (katso ja kuuntele alla), kitarasaundikin oli jotenkin parempi kuin ennen, räjähtävämpi. Hyvää rokkia. Ruotsi ja Islanti antoivatkin pienelle Suomelle täydet pisteet.

Mikäli läntistä Euroopppaa olisi ollut enemmän mukana, Hannan sijoituskin olisi ehkä ollut parempi. Mutta itäiset viisumaat ovat tuoneet aivan uudet, virkistävät tuulet Euroviisuihin. Meidänkin perhe äänesti Bulgariaa (ja Ruotsia).

Tänä vuonna kansakunnat tykkäsivätkin balladista, ja mikäs siinä, vaihtelu virkistää. Onnittelut voittajalle, Serbialle. Aina välillä tällaiset uskonnolliset kappaleet keräävät äänet; Molitva tarkoittaa rukousta. Marija Serifovic uskoikin, että Jumala antoi hänen voittaa...

2 kommenttia:

  1. Katsoin euroviisut jälleen, kuten muutamaa poikkeusta lukuunottamatta jo vuodesta -81. Hanna veti biisinsä tosi komeasti ja nyt se kuulostikin minusta jotenkin paremmalta kuin aiemmin. Kun vierailin Hesarin parisuhdekoneessa (kuka julkkis sopisi sinulle), niin Hanna Pakarisen ja minun mielipiteet kävivät parhaiten yksiin. Tämä tietysti vielä lisäsi "Hanna-faniutta".
    Voittanut kappale oli mielestäni ihan hyvä, Georgian biisistä pidin myös. Suomelle ja Ruotsille odotin parempaa sijoitusta. Englanti oli säälittävä. Luulisi jotain parempaa siitäkin maasta löytyvän!

    VastaaPoista
  2. No niin luulisi... mutta vakavasti itsensä ottavat brittibändit eivät taida edes haluta osallistua viisuihin.

    VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: