6. huhtikuuta 2006

Kultapossukerhon Päämajan elektroniaivot

Tiesittekö, että Kultapossukerhon asioita hoitelivat jo 60-luvulla tehokkaat elektroniaivot? Melkoisen yllättävää - mutta vielä ihmeellisemmät ovat mainoksessa mainitut Kanadan (?!?) aivot joiden kanssa voi keskustella säästä...


Joko sinä kuulut Kultapossukerhoon? Jos et, niin liity pian sillä se on kyllä huippu-hauska kerho. Sen minä tiedän, sillä olen kuuluut siihen alusta saakka.
Kultapossukerhon jäsen Eero Juhani Simola käymässä päämajassa.

Kyllä tällaisilla elektroniaivoilla laskisi kotilaskutkin minuutissa. Ja Kanadassa on jopa sellaisia elektroniaivoja, joiden kanssa voi jutella ilmoistakin.

Minusta tämä on ihmeellinen vekotin. Niin ihmeellinen se on, etten jaksa käsittää, kuinka se toimii, vaikka yritettiinhän sitä minulle selvittää. Enkä minä näistä rei'istäkään oikein ole selvillä.

Mutta tällainen kone vaan täällä Kultapossukerhon Päämajassa on. Minunkin osoitteeni se painaa. Se vain vähän tunnustelee kerhokorttini reikiä, ei muuta ja niin syntyy selvällä suomenkielellä nimeni ja osoitteeni. Näin jokainen kerholainen saa sen odotetun lähetyksen, jossa on niin paljon kaikkea mukavaa.

Voi pojat, onpa tämä ihme kone

Kaikki lapset mukaan kultapossukerhoon
POSTISÄÄSTÖPANKKI* * *

Kultapossukerho vaikuttaa edelleen ja elektroniaivotkin lienevät jo heränneet tekoälytietoisuuteen näin monen vuoden jälkeen.

Kultapossun 45-vuotissynttärit Linnanmäellä
Kultapossu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Hae tästä blogista: