31. tammikuuta 2007

Tripodien paluu

Tripodit jyräävät yhä PopuLAARISSA! Nämä Hannu Tainan kannet ovat niin hienot, että päätin skannata ne tänne kaikkien nostalgiannälkäisten nähtäviksi. Tosin aika monilla näyttävät menevän Tripodien kapina ja Triffidien aika sekaisin, ei kun siis miten se nyt meni...

Tripodit_1_kansi Tripodit_2_kansi Tripodit_3_kansi

Takakansitekstit:

1. Viimeinen tukikohta: Jättiläiskokoiset metallitripodit vallitsevat maailmaa. Ihmiset elävät näiden ujeltavien kolmijalkojen tahdottomina käskyläisinä. Will, Henry ja Kuikelo lähtevät henkensä kaupalla etsimään viimeisten vapaiden eurooppalaisten turvapaikkaa kaukaa Valkoisilta vuorilta.

2. Lyijykaupunki: Turvapaikassaan Valkoisten vuorte uumenissa Euroopan viimeiset vapaat ihmiset laativat suunnitelman maailmaa vallitsevien Tripodien kukistamiseksi. Mutta ensin on saatava selville, mitä nuo ujeltavat kolmijalkaiset metallihirviöt ovat, kuinka ne toimivat. Will lähetetään kahden toverinsa kanssa uhkarohkealle tiedustelumatkalle Tripodien pääpaikkaan, Lyijykaupunkiin.

3. Tulinen pyörre: Tripodien alistamat ihmiset nousevat vastarintaan. Nuoret kapinalliset lähtevät turvapaikastaan Valkoisilta vuorilta toteuttamaan suunnitelmaa maailman vapauttamiseksi. Rajun ratkaisutaistelun tiimellyksessä Will kumppaneineen joutuu Mestarien kaupunkiin tulisen pätsin äärelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Hae tästä blogista: