23. tammikuuta 2007

Miksi JALOSTAJAN? Siksi rakas sisareni... (1948)

Tässä Jalostajan värikylläistä mainontaa vuodelta 1948 (vielä -45 mainostettiin tyhjiä hyllyjä. Huomatkaa, kuinka tyylikkäitä purkit ja pullot tuolloin olivat. Alahyllyllä vasemmalla on kukkakaalisäilyke, jonka kansi on todellakin kuin muotoilun kaunis kukka...


Jalostajan historian ensimmäiset säilykkeet tulivat mukaan vuonna 1947, tuotteina olivat vihreät herneet ja kukkakaali. Vuonna 1948 mukaan tulivat kalasäilykkeet. Samoihin aikoihin Jalostaja aloitti myös miedon ja väkevän sinapin tuottamisen, tuotteen nimeksi tuli Turun Sinappi. Jalostaja olikin 1940-luvun lopussa monipuolinen säilyketehdas tuotteinaan kala- ja vihannessäilykkeet sekä hedelmä-ja sienisäilykkeet lisättynä marmeladeilla, hilloilla sekä tietenkin sinapilla.

Lähde: Jalostajan historia
Miksi JALOSTAJAN?
Siksi, rakas sisareni, että JALOSTAJA pystyy hankkimaan parhaat raaka-aineet ja käyttämään ensiluokkaisia menettelytapoja jalostaessaan niitä edelleen mehuiksi, marmeladeiksi ja säilykkeiksi. Maistapas JALOSTAJAN puolukkamehua. Se on puhtaan makuinen, täyteläinen aito luonnonmehu - puhtaista puolukoista puserrettu.

(Kotiliesi 7/1948, takakansi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Hae tästä blogista: