24. syyskuuta 2006

1, 2, 3... Thunderbirds are go!

Eilisen päivän arvuuttelu pikkukuvilla ei suurta suosiota saanut, mutta PA oli oikeilla jäljillä. Myrskylinnuista oli kyse. Tässä joka tapauksessa vastaukset:


Thunderbird 3


Thunderbird 5

Ylimmäinen on vanhaa tuotantoa, Matchboxilta; alempi on uustuotantoa, joka on tehty Thunderbirds-leffan aikoihin.

PS. Halo Efekti kertoo Peikkojuoman salaisuuksista blogissaan, josta löytyy Jyväskylän Juomatehtaan lyhyt historiikki, mukana on myös kuvia! Batmanjuomaa ei sitten tehtykään Jyväskylässä, Peikkojuomaa sen sijaan kyllä. Kulttuurihistorialliset tutkimukset etenevät...

7 kommenttia:

 1. Minua vähän häiritsivät ne tapsit, joilla leukavia nukkeja liikuteltiin. Lapsen kanssa niitä katselimme ja jännää oli.

  VastaaPoista
 2. Nukketeatteri on ikivanha taidemuoto. Myrskylintu-elokuvassa, jossa oli "eläviä" näyttelijä, pääosanesittät olivat pahempia pökkelöitä kuin ne alkuperäiset nuket!

  VastaaPoista
 3. Enpä olisi tuota vitoseksi tajunnut. Minulle tuli mieleen lähinnä se pinkki avoauto. Kelle se nyt kuuluikaan.

  VastaaPoista
 4. Pinkki Rolls Royce kuului lady Penelopelle. Rekisterinumero oli tunnetusti FAB-1.

  VastaaPoista
 5. Voi ei, olin viikonlopun mökillä, joten en päässyt arvailemaan...totta kai olisin tiennyt! Veljelläni oli tuo pinkki auto ja muutakin Myrskylinnut-tavaraa. Viikon kohokohta se ohjelma! Hänelle siis, silloin aikanaan. Minähän olin jo liian vanha silloin...

  VastaaPoista
 6. Myrskylintuja seurasin ekan kerran jo omassa lapsuudessani ja sitten toisen kierroksen poikieni kanssa. Meiän huushollissa ovat pyörineet 1,2 ja 4. Kolmosen olisin tunnistanut, mutta vitosesta ei olisi ollut mitään hajua!

  VastaaPoista
 7. Sun äitis, Myrskylintu Viisi onkin harvinaisin, enemmänkin avaruusasema kuin alus.

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: