31. elokuuta 2006

Yöjuttu n:o 6 (1991)

Yöjuttu (Geisterjäger John Sinclair) oli saksalainen vihkoromaani, jota kirjoitti Jason Dark (Helmut Rellergard). En ole itse näitä lehtiä koskaan jaksanut lukea, mutta kannet ovat "hienoja" - tässä yksi näytiksi...
Nyt! Mahtava tuplanumero!
YÖJUTTU
hyytävää kauhua
JOHN SINCLAIR:
ENSIMMÄINEN TAPAUKSENI
eli kuinka kaikki alkoi
MUSTAVERINEN
VAMPYYRI
Linkki: Yöjuttu-infosivu

4 kommenttia:

 1. Minä elin nuoruuttani aikana, jolloin kauhufantasiaa ei juuri ollut saatavilla - kirjastosta löytyivät Kingin ensimmäiset suomennokset, Poeta ja Mary Shelleytä, siinä kaikki. Sitten näin ruokakaupassa (suklaaostoksilla käydessäni) ensimmäisen Yöjutun numeron. Äkkiä hakemaan lisää rahaa ja ostamaan lehti! Ja sehän oli taivaan nannaa, yliluonnollinen Jerry Cotton, vaikka näin jälkeenpäin ajatellen melkoista tuubaa olikin.

  VastaaPoista
 2. Samaten lehti tuntui innoittavan nuoria piirtäjiä, jotka lähettivät kauhukuviaan Yöjuttuun julkaistavaksi. Lehdellä oli ilmeisen laaja fanipohja. Kyllä yhdelle kauhulehdelle Suomessa olisi tilaa pitänyt olla... sääli, että kaikki lukemistolehdet (paitsi romanssit) ovat kuihtuneet pois.

  VastaaPoista
 3. Tunnustan. Taannuin armeijassa lukemaan Sinclairin seikkailuja Yöjuttu -lehdistä. Niitä sai Vekaranjärven sotilaskodista, ja taisin hankkia sieltä melkein kaikki sen vuoden numerot. Outoa, mutta en ole intin jälkeen tuntenut mitään mielenkiintoa koko genreä kohtaan.

  VastaaPoista
 4. Jos jollain on vielä tallessa näitä kyseisiä Yöjuttu-lehtiä ja olisi halukas niitä myymään niin ostaisin niitä mielelläni sopuhintaan. Puh. nro:ni on 041-7818 541. Soittaa voi mielellään klo 12.00-22.00 välisenä aikana. Odotan soittoanne.

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: