9. kesäkuuta 2008

Kyllä Jeeves hoitaa (1990)

Jeeves & Wooster ovat palanneet... puoli seitsemältä TV1:llä se tänään (9.6.) taas alkaa (uusintakierros on jo peräti viides).

Kyllä Jeeves hoitaa on kuin hyvä vuosikertaviini, aina se vain maistuu paremmalta. Hugh Laurie muuten soittaa tässä ekassa jaksossa itse pianolla kappaleen Minnie the Moocher, ja taitaa laulaakin. Kolmoselta voi sitten katsoa kahdeksalta uusintajakson Housea (se stigmaationunna), jotta saa kivasti kontrastia saman näyttelijän lievästi sanottuna erilaisiin roolitöihin.

4 kommenttia:

 1. DVD-versioni lakkasi "sopivasti" pelittämästä, joten tämähän on PAKKO katsoa.

  Vaikka kirjat ovat jotensakin vielä hauskempia, ovat tässä näyttelijät täysin oman alansa hallitsevia mestareita. Yhtään tyhjää hetkeä ei ole. Aksentista puhumattakaan.

  VastaaPoista
 2. Tämä kuuluu samaan sarjaan kuin Hercule Poirotit, Kyllä herra ministerit ja Jeremy Brettin Sherlock Holmesit - täydellistä brittiläistä esillepanoa. Perfect!

  VastaaPoista
 3. Kyllä niitä on katsottu meilläkin videoilta ja DVD:ltä - juuri noita: Jeeves & Wooster, Poirot, Holmes. Täydellistä viihdettä sanan parhaimmassa merkityksessä.

  Alamme addiktoitua nyt myös "Peter Kingdomia" katsomaan. Siinä yhtyvät Jeeves ja Miss Marple-sarjan englantilaismaisemat. Mikä oivallus.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin pidettiin kovasti Kingdomista. Aika ja vuorovesi eivät odota ketään...

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: