3. elokuuta 2007

Telvis 1973

Katso 7/1974

Katson lukijat äänestivät vuoden 1973 suosikkiesiintyjänsä:
Heikki Kahila, Tuula Rosenquist ja Carl-Erik Creutz.
Voittajat saivat Telvis-patsaat. Yhtä hymyä...

5 kommenttia:

 1. "Katso Katsosta mitä kannattaa katsoa"

  Nostalgiaa, kotiin tuli Katso, aina perjantaisin. Heti koulun jälkeen piti päästä lukemaan.

  VastaaPoista
 2. Meikäläisen suht säännöllistä kesälukemista ovat mökillä lojuvat 1980-luvun Katsot. Muistan myös kuinka huolellisesti sitä tuli aikanaan luettua - vieläkin saattaa muistaa jonkun jutun kun siihen uudesti törmää.

  Lehti oli myös hyvin toimitettu, siinä saattoi olla esimerkiksi asiajuttu mafiasta, jos televisiossa oli alkamassa joku mafiasarja. Kaikki mitä televisiosta tuli tuntui olevan iso uutinen sinänsä - ja tietty takavuosina tuli paljon vähemmän ohjelmia.

  Muistan myös että Katsossa oli aivan ihq yleisönosasto. Vielä 80-luvullakin suomalaisilla tuntui olevan aika heikot käsitykset televisiotuotannon laeista: lukijat ehdottavat Maikkarin väelle Dallasiin haluamiaan juonenkäänteitä ja ties mitä. Ja kaikki teeveehen päässeet olivat tietysti isoja julkkiksia, joiden toimia sopi arvostella.

  VastaaPoista
 3. Usein sanotaan, että lapset sekoittavat toden ja fiktion. Mutta ilmeisesti juuri vanhemmat ihmiset luulevat vaikkapa kaupassa kohtaamiansa näyttelijöitä roolihenkilöiksi, näin ainakin Kotikadun näyttelijät ovat kertoneet.

  VastaaPoista
 4. Joo, tämmöisiä toden ja fiktion sekoittamisia on leegio. Vesa Vierikko näytteli Ilkka Vanteen sarjassa Seitsemän pihiä ja vastenmielistä tyyppiä. Kun hän oli mennyt pankkiautomaatille, niin jotkut mummot olivat alkaneet sättiä huonosta vaimon kohtelusta ym.

  VastaaPoista
 5. Se kertoo näyttelijän ammattitaidosta. Täytyy sanoa, että henkilökohtaisesti tekisi mieli vaihtaa toiselle puolelle katua, jos Tony Soprano tulisi vastaan, vaikka tiedänkin sarjan olleen fiktiota... :-)

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: