14. maaliskuuta 2007

Kotiopettajattaren romaani - rock-videona!

Jälleen kerran saimme nauttia uudesta Kotiopettajattaren romaanin televisioversiosta, ja erinomaisesta sellaisesta.

YouTubesta löytyy fanin tekemä Jane Eyre -musiikkivideo uuden televisiosarjan kohtauksiin sovitettuna, taustalla soi Snow Patrol ja "Make This Go On Forever". Toimii yllättävän hyvin.


Ks. myös Hornblower Queenin tahtiin...

Helen on pitänyt näkemästään, kuten myös kulttuurituottaja. BBC:n omat Jane Eyre -sivut löytyvät täältä.

5 kommenttia:

 1. Höp höp! Ylivoimainen Orson Welles on Se Yksi Ainut Oikea Mr. Rochester.

  http://akas.imdb.com/title/tt0036969/

  VastaaPoista
 2. Aavistuksen verran kuivakka sovitus ehkä, mutta tykkäsin kumminkin ja mikä parasta, myös mies katsoi valittamatta ja totesi tyylikkääksi. On niin rasittavaa, jos joutuu taistelemaan televisiokanavasta, mutta nyt olen luottavaisella mielellä sen suhteen, että seuraavakin jakso voidaan katsoa rauhanomaisesti rinnakkain.

  VastaaPoista
 3. Anonymous, Orson Wellesin muistan ulkonäöllisesti aina saman näköiseksi kuin elokuvassa Pahan kosketus, siitä on herra Rochester kaukana...

  Kirsti, sovitus oli ilmeisesti ihan tahallisen hillitty, pinnan alla ne tunteet sitten väräjävät sitäkin kuumempina. Kauhutunnelmat olivat myös ihan sopivat, kun makuukamarin ovella aina välillä joku raapii, milloin koira, milloin "kummitus", ehkä jo ensi jaksossa isäntä. Rakas, rakas, avaa hakas.

  VastaaPoista
 4. No mitä, ekkö lurker oo lukenut kirjaa? Welles vastasi litterääriä kuvausta hyvin tarkkaan.

  VastaaPoista
 5. Niin varmaan vastasi, siis se nuori Orson... minä tarkoitinkin sitä myöhäisempää versiota, joka oli iso, hikoileva, sänkinen ja törkeä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: