7. maaliskuuta 2008

Torchwood

Torchwoodin ensimmäinen kausi on nyt sitten nähty, ja nyt vasta alkavat ne parhaat jaksot eli toinen kausi. Näin ainakin netissä supistaan...

YLE:n TV2 esittää 10.3. klo 22.50 toisen kauden ensimmäisen jakson Suukko ja kuolema (Kiss Kiss, Bang Bang).

Vähän (jaa että vähän!?!) lapsellisen ulkokuorensa alla Torchwoodissa käsitellään ihmiselon ihanuutta ja kurjuutta hyvinkin aikuiseen tapaan (sarja on K-13). Sanoma on muutenkin se, että kaikki on sattumanvaraista, kuolemanjälkeistä elämää ei ole, Jumalaa ei ole - mutta silti elämä on tärkeää ja eettisesti "oikeita" valintoja pitää tehdä; huumoria unohtamatta.

Olen yrittänyt etsiskellä netistä suomalaista televisioblogia, jossa arvosteltaisiin ja esiteltäisiin näitä meillä vähemmälle huomiolle jääneitä kulttisarjoja. Englanniksi niitä löytyy vaikka kuinka. Mutta onko olemassa fiksua suomalaista televisioblogia? Antakaa vinkki!

PS. Ensi kuussa (7.4.) SubTV:llä alkaa 1970-luvulle sijoittuva Life on Mars.

4 kommenttia:

 1. Joo, meillä pidetään kaikki niin salassa että. Huomasin Torchwoodinkin alkamisen TV-lehdestä vahingossa!

  Atson ajatukset (http://atson.blogspot.com/) kattaa vähän sinnepäin, mutta varsinaisia arvosteluja ei kyllä ole osunut silmään. Saa kertoa minullekin jos tulee vastaan.

  VastaaPoista
 2. Life on Mars vaikuttaa sekin hyvin mielenkiintoiselta. Sarjan työnimi oli Ford Granada!

  VastaaPoista
 3. Aloitapa Lurker uusi blogi! Itse katson telkkaria niin vähän että en pystyisi kirjoittamaan aiheesta juuri mitään. Eilen illalla sentään aloitin viimeinkin sen täälläkin taannoin keskustellun Plunder of the Sunin! Glenn Fordhan on siinä hyvinkin tiukka, eikä ollenkaan "laimea", niin kuin Hesarin kaveri kirjoitti.

  VastaaPoista
 4. Uuteen blogiin eivät voimat ja aika kylläkään perheenisällä riitä, mutta ajattelin lisätä televisiotekstien osuutta PopuLAARIssa.

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: