25. maaliskuuta 2008

Lisenssihahmot

Comics from © Bulls on kierrekansio, joka sisältää mallisivuja eri sarjakuvahahmoista.
Esittelykansio ei ole tarkoitettu niinkään sarjakuvien myymiseen vaan lisenssihahmojen (mukeihin, päiväpeittoihin jne.). Itsellänikin on Harald Hirmuinen eli Hägar the Horrible -kalsarit...

© Moomin Characters

Mallisivut ovat tosi hienoja! Arabian lisenssillä valmistamat Muumi-mukit ovat nykyään aivan älyttömän suosittuja, ja kuulemma jopa myymälävarkaiden suosiossa.

© King Features Syndicate

Betty Boopia ei enää sarjakuvasivuilla näy, mutta lisenssihahmona tuo kurvikas neitonen tulee yhä vastaan aina silloin tällöin.

3 kommenttia:

 1. Betty Boopiin törmää usein vanhoissa elokuvissa tai kirjoissa - eikös Betty ollutkin piirroshahmostaan huolimatta aikamoinen pin up-suosikkityttö?

  Oletko muuten huomannut, että Nonoon (jos sitä luet) on tulossa bibliofilia-teema laajasti käsiteltynä. Mietin haluaisitko ja ehtisitkö laatia sinne esittelyn esimerkiksi vanhoista kirjankansista? Linkissä on Nonon osoite. Käyhän tutustumassa.

  VastaaPoista
 2. Onkohan tuota Bettyä tuossa vähän spaissattu? Eihän hän nyt ihan noin messevä beibi ollut.

  80-luvun lopun (tai 90-luvun alun) novelty-hitti oli rap-biisi, jonka esitti muistaakseni aika muikean näköinen mimmi nimeltä Betty Bo. Olikohan biisin nimi "Doing the Do". Siinä hoettiin tietenkin "It's Betty Bo doing the do". Tai jotain sinnepäin.

  VastaaPoista
 3. Bettyllä taisi olla yllään yleensä edes jonkinlainen hamonen, tuossahan hän on kuin kabareen lavalta!

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: