6. syyskuuta 2007

Naapurilähiö (1970)

Riitta Naapurilähiöstä

Elina Halttusen nuoret, herttaiset kasvot Katso-lehden kannessa (n:o 40/1970) tuovat 1970-luvulla televisiota katselleelle sukupolvelle heti mieleen tietyn televisiosarjan...

6 kommenttia:

 1. Mikseiköhän muuten Naapurilähiöstä koskaan tule edes yhtä osaa uusintanan tai muisteluna? Onkohan kaikki jaksot tuhoutuneet? Mitkä niitten perheiden nimet olikaan, Sarpamaat ja ... Lieslahdet?

  VastaaPoista
 2. Siitähän säilyi vain pari jaksoa! Ja kyllä ne näytettiin jossain muisteluohjelmassa ennen kuin Paluu Naapurilähiöön näytettiin.

  Muistan, kun lehdissä käytiin keskustelua kannattaako jaksojen filmi- tai videonauhat säilyttää. Moni tarjosi omaa komeroaan varastoksi. Jaksot tuhottiin; eihän jollain televisiosarjalla mitään kulttuuriarvoa voi olla...

  VastaaPoista
 3. Mikä ihmeen Paluu Naapurilähiöön? Tommoinen on mennyt multa ihan kokonaan ohi. Näyttäisivät nyt sitten ne pari säilynyttä jaksoa + tuon paluun joku kerta jossain.

  VastaaPoista
 4. Tännehän sopisi laittaa seiskytluvulta se Katson juttu, jossa Mainos-TV:n heppu selittelee Naapurilähiön nauhojen jyräämistä.

  VastaaPoista
 5. Olen sitä mieltä, että NAAPURILÄHIÖ pitää uudelleen käsikirjoittaa mikäli sitä ei Toini Vuoriston omassa arkistossa enää ole. Siinä on todella kullan arvoinen sarja joka pitäisi ehdottomasti taltioida. Itse muistan erittäin hyvin Lieslehdot ja Sarpamaat ja paljon historiallista mikä vielä pitäisi saada niin pian herätettyä henkiin kun sarjan käsikirjoittaja on vielä elossa - toivottavasti niin pitkään, että näkisi uuden NAAPURILÄHIÖn kuoleistaheräämisen! Siis yksi pyyntö minulla siis on : TOIMIKAA JA HETI...SIIS VAUHTIA KIITOS!!!

  VastaaPoista
 6. Nauhat jyrättiin koska ne maksoivat hyvin paljon, sillä siihen aikaan videonauha oli 2" leveää. Kyse ei suinkaan ollut säilytystilan puutteesta. Nimim. Ex-Maikkarilainen

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: