25. syyskuuta 2007

Happy Trails (1960)

Roy Rogers ryömimässä nurmikolla konnien kimppuun... valkoinen stetson päässään ja hieno hapsutakki yllään. Oheinen kuva "cowboy-kuninkaasta" on todennäköisesti otettu golf-kentällä tai Hollywoodin tekonurmella.

Roy Rogers ja Trigger -sarjakuvalehti ilmestyi Suomessa lyhyen aikaa 1959-1961 (kustantaja Tähti-sarjat). Lehdessä oli totta kai aina myös yksi Triggerin sooloseikkailu, sillä ratsu oli lähes yhtä kuuluisa kuin isäntänsä.

Sarjakuva ei ollut yhtään hassummin piirretty ja päähenkilökin oli aivan näköinen. Kannet olivat värikkäitä mainosvalokuvia Royn filmeistä.

Roy Rogers ja hänen vaimonsa Dale esiintyivät suositussa televisio-ohjelmassaan The Roy Rogers Show. Se päättyi aina tunnuslauluun "Happy trails to you until we meet again...". Tämä tulkoon tiedoksi niille suomalaisille Van Halen -faneille (David Lee Rothin vielä ollessa vokalistina), jotka saivat kuulla ko. kappaleen hieman hevimpänä versiona Diver Down -levyllä ja live-esitysten lopussa.

Copyright by Roy Rogers Frontiers Inc.

2 kommenttia:

  1. Hupaisin Roy Rogers -elokuva lienee Valkonaaman poika, jonka Frank Tashlin ohjasi selvässä virnuiluhengessä. Toisaalta Roy soitti toista viulua, kun varsinainen päätähti oli Bob Hope - eikä Jane Russellissakaan ollut moittimista.

    VastaaPoista
  2. Niitä "oikeita" Roy Rogers -leffoja voisi joltain kanavalta vaikka näyttääkin. Gabby Hayeskin taisi olla niissä mukana risupartoineen.

    VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: