15. syyskuuta 2008

Petetty petturi (1944)

John Rhode: Petetty petturiJohn Rhode: Petetty petturi
Tammen jännityskirjoja n:o 5

Poika Vesanto on osannut tehdä näinkin tunnelmantäyteisen kannen: kasvoton mies! Petetty petturi (alk. The Robthorne Mystery) on John Rhoden Scotland Yard -dekkari. Takansitekstissä kirjaa mainostetaan todella sekavaksi! Brittiläisen kustantajan Collins Crime Club -sarjassa vuonna 1934 ilmestyneen kirjan alkuperäinen kansi löytyy täältä.

Verrattoman sekava väärinkäsitysten vyyhti

Lukija pääsee teoksen sivuilla kuuluisan Scotland Yardin miesten kerralla seuraamaan jännittävää huumausainekauppiaitten ajojahtia. (...) Rikolliset eivät häikäile käyttää hyväkseen mitään yhteensattumia, ja niinpä polisi joutuu tarkastelemaan niin auto-onnettomuutta ja itsemurhaa kuin maalaispappilaa tai hyvinvoivan liikemiehen kotiakin. Kun jutun päähenkilöinä lisäksi ovat eräät kaksoisveljekset, joista toinen yllättävissä olosuhteissa kuolee, on lukija loppuun asti ymmällään asian oikeasta laidasta kuin hänen oppainaan olevat kekseliäisyydestään ja kylmäverisyydestään tunnetut rikosetsivätkin.

Tammen jännityskirjoja n:o 5

John Rhode oli Cecil John Charles Streetin pseudonyymi; joskus hän käytti myös kirjailijanimeä Miles Burton. Rhode oli ilmeisen tuottelias ja kohtalaisen arvostettukin salapoliisikirjailija aikoinaan.

1 kommentti:

 1. 情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

  A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

  免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

  情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇

  a片下載,線上a片,av女優,av,成人電影,成人,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,成人文章,成人影城,成人網站,自拍,尋夢園聊天室

  A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: