16. syyskuuta 2008

Juhani Markola: Mr. Lonely (1965)


Juhani Markola: Mr. Lonely


Tunteikas tulkinta... ja eleetön.

7 kommenttia:

 1. Onpas nuori ja hoikka.
  Hmm, niin kuin me kaikki joskus.
  Ääni sopi hyvin tuohon lauluun, oli muuten tyylikkään vähäeleinen musavideo!

  VastaaPoista
 2. Esikuvansa Roy Orbisonin (muistaakseni?) mukaista laulua, mutta silti omanlaisensa. Jotenkin yllättävän hieno ajatellen herran myöhempää jokseenkin mitäänsanomatonta uraa... Tai en tiedä, ehkä pitäisi mennä levydivareihin etsimään Markolan vanhoja levyjä!

  VastaaPoista
 3. Hmm, ei kai tarvi...! Tyydytään tähän:)

  VastaaPoista
 4. Kuulin Markolan laulavan 60-luvun lopulla jyväskyläläisessä ravintolassa. Aivan upea ääni, mutta se esiintyminen... miten sen nätisti sanoisi, teennäistä tai jotenkin epäaitoa.

  Iisi

  VastaaPoista
 5. Mäkin olen jyväskylän seudulla päässyt osalliseksi tämän vuosituhannen puolella Markolan laulannasta. Näyttää olevan niin että ääni ja esitystapa soveltuvat paremmin vanhempaan musiikkiin.

  En ole genren erityinen fani, olen aina ollut enempi rokki-ihmisiä.

  VastaaPoista
 6. Oletteko kuulleet Markolan laulavan hiljattain? Nuorempi Jussi kalpenee nykyisen rinnalla,monipuolinen,taitava laulaja.Niinkuin sanotaa "viini paranee vanhetessääa" Äänen kanssa on käynyt näin.
  Nimim:"uusfani"

  VastaaPoista
 7. Niin, Jussi on todella yksi Suomen parhaista laulajista - edelleen. Hän ei ole noussut suosion huipulle koska ei ole kiipijätyyppi vaan kuuluu maan hiljaisiin: ei pidä melua itsestään! Eikä ole koskaan pitänyt..Vahinko, ettei hänen levyjään saa juuri mistään ja keikoillakaan hän ei enää käy...

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: