14. huhtikuuta 2008

Julie Newmar


1960-luvun Batman-televisiosarjassa Kissanaista näytelleen Julie Newmarin vyötärön ympärysmitta oli varmastikin aika lailla samoissa lukemissa Vampiran kanssa - muilla ihmisillä samoilla lukemilla mitataan lähinnä pään ympärystä.

Turhan populaaritrivian kerääjille tiedoksi, että Julie seurusteli 1950-luvulla pitkään lännenkirjailija Louis L'Amourin kanssa.


PS. Tähän viestiin sain inspiraation anonyymilta kommentoijalta: "Kuulun siihen uskontokuntaan, jonka mielestä Julie Newmar oli ainoa oikea Kissanainen."

3 kommenttia:

 1. "Tuulen viemän" aikakaudella naisen vyötärön piti olla niin kapea, että kun mies kiersi sormensa sen ympäri, sormet menivät takana ristiin. Niin ainakin Scarlett O'Hara väitti, vaikka harvapa nainen taisi siihen päästä edes korsettien avulla.

  VastaaPoista
 2. Huh! Julie oli kyllä teininä niin kuuma... harmitti oikein kun kamera ei ikinä pysähtynyt kuvaamaan häntä. Tai hän ei ikinä pysähtynyt poseeraamaan kameralle.

  Batmaniahan tuli 80-luvun lopulla töllöstä, ja samana kesänä tuli myös Monkees! Upea tv-kesä! Joissain Batmanin jaksoissa oli aivan mielettömiä juttuja, kuten pokkaridekkaristi Peter Raben käsikirjoittamassa jaksossa, jossa saksalainen psykiatri haluaa tutkia "Fledermausia".

  VastaaPoista
 3. Lepakkotyttöhän tuli mukaan sarjan loppuvaiheissa - ja taisi ottaa yhteenkin välillä Kissanaisen kanssa... huh huh.

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: