25. huhtikuuta 2007

...sanoi isäntä eduskuntatalosta (1932)

Saimaa-tupakan sanoi isäntä... -mainoksiin tallentuivat myös aikansa ajankohtaiset asiat kuten Eduskuntatalon rakentaminen, naispuoliset lautamiehet ja avioerojen yleistyminen. Kaikista näistä oli isäntämiehellä vankka mielipiteensä, yleensä leppoisan sävyinen sillä "onko rauhallisempaa ja messevämpää savuketta kuin Saimaa?"

Mainosten historiasta on kirjoitettu paljonkin, mutta olisi hyvin mielenkiintoista nähdä (ja lukea) kirja jossa esiteltäisiin historia mainoksina.

[klikkaa kuvat isoiksi]

Uudenaikaisin menetelmin valmistettu itämaisvirginalainen savuke.

Mieto, antoisa, kurkkua säästävä savuke.

Kuvat ovat vuonna 1932 julkaistusta ...sanoi isäntä -mainosalbumista.

3 kommenttia:

 1. Ruokaa mainosgrafiikkafetissilleni.

  Kysäisenhän. Sopiiko tiedustella miten sait tuollaisen värikkään ja hienon luokkapilven, jossa aktiivisimmat luokat ovat vieläpä ylhäällä, kyhätyksi? Kävin ZoomClouds'in sivuilla, mutta syystä tai toisesta en oivaltanut kuinka luoda tuo hierarkia ja saada enempää kuin pari väriä näkyviin.

  tultasyoksevalintu [ät] gmail piste com

  VastaaPoista
 2. Tulta syöksevä lintu, valitse kirjauduttuasi sisään Design, sitten Select Designs sivulta klikkaa oman blogisi nimeä (tarjolla on myös Default ZoomClouds Desing) ja pääset sivulle, jolla voit valita tagien värit. Hierarkian saat parametrilla w (lisää se kopiomaasi skriptiin, ohje on tällä sivulla).

  VastaaPoista
 3. Kiitos tuosta tuplaweestä. Taitaa olla selaimeni kun temppuilee designerin kanssa. Jatkan väkertämistä.

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: