15. huhtikuuta 2007

Näytä lapsesi kirjahylly

Näytä lapsesi kirjahylly! Tässä tyttäreni "hyllytavaraa". Itseäni kiinnostaisi kovasti kurkistaa muiden koteihin näin lasten- ja nuortenkirjojen harrastajana ja nähdä, millaisia kirjahyllyjä suomalaisissa lastenhuoneissa on. Osallistukaa.

Itselleni kirjat olivat hyvin tärkeitä jo nuorena, mutta ikiomaa kirjahyllyä minulla ei ollut eikä ollut omaa huonettakaan. Hyvin harvoilla lapsilla oli oma huone (ainakaan meidän kadulla), koska perheet olivat nykyisiä suurempia ja neliöitä vähemmän.

Inspiraation sain Kvaakin näytä kirjahyllysi -ketjusta.

Tyttären kirjahylly
Klikkaa!

Huom! Päätin samalla kokeilla Flickrin "add note" -ominaisuutta. Klikkaa kuvaa, ja kun Flickrin sivu aukeaa, voit hiirtä kuvan päällä liikuttamalla saada tarkempia tietoja kirjoista ja peleistä. Varsin näppärä pikku ominaisuus...

PS. Poistin hyllyltä toki lapsen valokuvat. Jos osallistut meemiin, toimi toki samoin. Tilalle laitoin tietokonepelin. Hieno triptyykki siitä tulikin!

5 kommenttia:

 1. Katsotaan, ennättäisinkö kuvata. Piti vain esittää ihailuni siitä, miten siisti kirjahylly tuo on :)

  VastaaPoista
 2. Todella siisti hylly, siis sanan entisessä merkityksessä.
  Yritänpä osallistua. Noita Nintendopelejä sieltä ainakin löytyy lukuisia.

  VastaaPoista
 3. Jätin armosta nuoren neidin koulupöydän kuvaamatta, se ei nimittäin sitten olekaan yhtä hyvässä järjestyksessä...

  VastaaPoista
 4. Pitänee kuvata, hauska idea! Meillä on tosi sekava ja sotkuinen lastenkirjahylly, jonka joitain kirjoja voisi kuvailla lasten pulp fictioniksi tai kioskikirjallisuudeksi.

  VastaaPoista
 5. Lasten pulp fictionia on meillä enemmän pojan kirjahyllyssä. Täytyypä joskus kuvata sekin. Tosin nuo koirakirjat ovat kyllä silkkaa tyttöjen pulpia.

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: