3. helmikuuta 2007

Mustanaamio-peli (1984)

Mustanaamio-peli on vuodelta 1984. Sen pelilauta on erikoisen hieno, iso ja värikäs Bengalin kartta. Muistakaa, Mustanaamio on kova koville!

Mustanaamiopeli


Tässä pelissä seikkailemme Mustanaamion mukana! Pahamaineiset Singh-merirosvot ovat ottaneet vangikseen Bengalin presidentin Luagan. Sinä - Mustanaamiona - lähdet viidakkoon etsimään johtolankoja, jotka veisivät sinut merirosvojen piilopaikkaan.

Peli voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen. Ensiksi selvitetään, missä Luagaa pidetään vankina. Seuraavaksi keskitytään Luagan vapauttamiseen. Lopuksi Luaga kuljetetaan joko Pääkalloluolaan tai Morristowniin. Pelaaja, joka onnistuu kuljettamaan Luagan "kotiin", on voittaja.

Mustanaamio-peli ei ole lainkaan niin vaikea, kuin se ensi näkemältä vaikuttaa. Jos luet säännöt oikein huolellisesti ja tutustut kortteihin ja pelikenttään, huomaat, että tämä peli on sekä kiinnostavaa että johdonmukainen ja helppo.

1 kommentti:

  1. Joensuulainen kaverini kuului Mustanaamio-kerhoon ja muistan kuinka hänellä oli Mustanaamio-sormus, joka toimi myös leimasimena. Taitaa vetää nykyään pelifirmaa.
    Vaimoni oli saanut isältään Fantomen-lehdestä Mustanaamion-sormuksen, jolla sitten kosi minua.

    VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: