12. helmikuuta 2012

UPO Siniviiri (1961)

UPO SINIVIIRI ylivoimaisesti eniten myyty pesukone
säästäkää kättä, jonka kerran pyysitte omaksenne

Mainosmiehet keksivät niin hienoja myyntilauseita ennen vanhaan. Upeat ominaisuudet näyttävät olleen Siniviiri-pesukoneessa, varusteluna on vieläpä vääntöpuserrin, jollaisia ei nykypesukoneista enää löydäkään!

4 kommenttia:

 1. Meillä oli tuollainen UPO aika kauankin, ja me tyttäret vääntelimme mielellämme varsinkin pitkiä kalsareita kuiviksi. Narulla ulkona ne sitten jäätyivät tönköiksi, oli hieman hankalaa...
  Nykyään ei kyllä pyykinpesusta tiedetä paljon mitään, kunhan muistaa tunkea rumpuun ja panna tarpeeksi pesuainetta. Nekin on nykyään usein nestemäisiä ettei tarvi aivastella. Kuivauskin tapahtuu usein koneellisesti suit sait.

  VastaaPoista
 2. Ne kuivausrummut ovat kyllä melkoista energian tuhlausta.

  VastaaPoista
 3. Minulla on edelleen uutterassa käytössä Upon siniviiri pulsaattori pesukone! Pidän miehenä pyykin pesusata pulsaattori pesukoneella en vaihtaisi sitä automaattikoneeseen vaikka se on helppoa! Viimeksi olin pyykillä eilen ! Rakastan pyykin pesua pulsaattori pesukoneella siinä on jotain sellaista vanhan aikaista josta pidän! Tykkäisin vaikka joka päivä pestä pyykit pulsaattori pesukoneella!

  VastaaPoista
 4. Mökillä edelleen toiminnassa Upo Siniviiri :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: