25. tammikuuta 2012

Suomen Länkkäriseura -puffi


Suomen Länkkäriseura on Villin lännen populaarikulttuurin keskittynyt, öh, seura, joka julkaisee aivan erinomaista Ruudinsavu-fanzinea. Lehdessä esitellään aihepiirin mukaisia elokuvia, sarjakuvia, kirjoja ja kaikenlaista muut mukavaa. Lisätietoa ja ohjeet liittymiseen löytyvät länkkäriseuran blogista.
Ruudinsavu-lehden voit tilata sähköpostitse tai maksamalla 18 euroa tilille 430918-2126207 ja ilmoittamalla nimesi ja osoitteesi viestikentässä! Lehden vanhoja numeroita on myös saatavana. Helpoiten saat niitä pistämällä sähköpostia joko päätoimittajalle tai osoitteeseen ruudinsavu@gmail.com.

2 kommenttia:

 1. Taitaa Fredrika Runebergiin aueta aivan uudenlainen näkökulma... :)

  VastaaPoista
 2. Fredrika osasi!

  Intiaanin nainen.
  Kirjoittanut Fredrika Runeberg


  "Hiljaa hiipi Oikameonna yöllä Vishtonnohin majan ympärillä. Siellä havaitsi hän haamun. Se oli päällikön nuori vaimo, joka levottomasti tutkistellen seutua kuunteli. Hän ei ollut pettynyt. Muuan Mustajalkain heimon soturi luikerteli heinikossa vakoilemassa. Hän huomasi nuoren vaimon ja keihäs oli lentämäisillään hänen kädestään. Mutta silloin sattui häneen nuoli, keihäs vaipui alas ja kosketti vain keveästi nuorta vaimoa jalkaan."

  VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: