31. elokuuta 2008

Sappitatti

Aamuisella kävelyretkellä koiran kanssa innostuin, kun löysin herkullisen näköisiä tatteja. Sienirisotto oli jo mielessä. Nam. Vaan... voi, voi. Tarkempi tutustuminen sienikirjaan paljasti, että kyseessä olivatkin sappitatit. Yksikin pala sitä pilaa koko ruoan.

3 kommenttia:

  1. Hah, minäpä olen tehnyt oikein sappitattisoosia erehdyttyäni pahan kerran. Maisteltuani mausteiden sopivuutta, huomasinkin kirpeän maun ja erehtyneeni. Jätteisiinhän se meni, koko vaivalla kerätty ja valmistettu soosini.

    Söimme perunat voinokareen kanssa sitten.:)

    VastaaPoista
  2. Sappitatti ei onneksi ole myrkyllinen, vain pahanmakuinen! Mutta kyllä moni on tämän erehdyksen varmaankin tehnyt...

    VastaaPoista
  3. Kuvassa on kyllä punikkitatteja, joten toivottavasti kuva ei liity jutun sieniin.

    VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: