30. maaliskuuta 2008

Kvartaalikatsaus 2008Q1

Vuoden 2008 ensimmäisellä kvartaalilla PopuLAARIn suosituimmat hakusanat olivat:
  1. lasten runot (115) 2,11 %
  2. populaari (76) 1,39 %
  3. safiiri ja teräs (76) 1,39 %
  4. lasten runoja (73) 1,34 %
  5. musta saara (54) 0,99 %

Bubbling under: simo salminen, markus rautio, suomen länkkäriseura, 1958, masters of horror.

Googlessa hakusana"populaari" antaa ykkössijan sivustolle populaari.blogspot.com. Hakukoneoptimointi on siis onnistunut (tekemättä mitään muuta kuin tätä blogia).

Viittaavista sivustoista ykkönen on Blogilista mutta heti kakkosena on Googlen kuvahaku, myös Blogispotti ja eniro.fi ovat tärkeitä sivustoja.

Kaikista liikennelähteistä saapui Q1:n aikana yhteensä 8 629 käyntiä, yksilöityjä kävijöitä oli 6 746. Vilkkaimpina päivinä vierailijoita on n. 200.

Näyttökertoja per kävijä on 1,75, joten lähes kaikki kävijät klikkaavat jotain toista PopuLAARIn linkkiä. Aikaa sivustolla vietetään vajaat kaksi minuuttia.

Lähde: Google Analytics


2 kommenttia:

  1. Vai Länkkäriseura? Hauska tietää että joku sitäkin guuglaa.

    sanoo eräs, jolla ei ole mitään käsitystä siitä, miten noita tilastoja hankitaan, ja joka samalla ihmettelee, mistä ihmiset repivät aikaa siihen, että setvivät niitä ja vielä kirjoittavat niistä blogeihinsa...

    VastaaPoista
  2. Ei niitä tilastoja tartte muuta kuin copypastata Googlen Analytics-palvelusta. Se on niin helppoa ettei siihen mene aikaakaan kuin minuutti pari.

    Ja onhan ne mielenkiintoisia, esim. lasten runot on ollut PopuLAARIn hittilistan ykkönen aina. Yllättävää. Ja Simo Salminen -viesti kerää lukijoita tasaiseen tahtiin.

    VastaaPoista

LinkWithin

Hae tästä blogista: